1VSM Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
1VSM Fórum

Fórum aliance 1VSM internetové hry OGame.cz

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

sbírání trosek a obsazování nových planet

Goto down 
+3
Dee
minarm
Admin
7 posters
AutorZpráva
Admin
Admin
Admin
Admin

Poeet p?íspivku : 42
záliby : PC, divadlo, škola
Registration date : 21. 07. 07

sbírání trosek a obsazování nových planet Empty
PříspěvekPředmět: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime05.08.07 22:31

neví běkdo jak se sklízí trosky a jak se zakládá nová planeta?
Návrat nahoru Goto down
minarm

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 03. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime06.08.07 11:54

trosky: musim mat recyklator, najdes planetu kde su trosky, das utok - ale pozor vyberies nie planetu ale DF a nasledne tazbu a je to...

nova planeta: kolonizacni lod a mas podla vypoctov ogame sancu podla pozicie planety

Velikosti planet:

Pozice 1: průměrně: 64, 60% mezi 48 a 80 poli
Pozice 2: průměrně: 68, 60% mezi 53 a 83 poli
Pozice 3: průměrně: 73, 60% mezi 54 a 82 poli
Pozice 4: průměrně: 173, 60% mezi 108 a 238 poli
Pozice 5: průměrně: 167, 60% mezi 95 a 239 poli
Pozice 6: průměrně: 155, 60% mezi 82 a 228 poli
Pozice 7: průměrně: 144, 60% mezi 116 a 173 poli
Pozice 8: průměrně: 150, 60% mezi 123 a 177 poli
Pozice 9: průměrně: 159, 60% mezi 129 a 188 poli
Pozice 10: průměrně: 101, 60% mezi 79 a 122 poli
Pozice 11: průměrně: 98, 60% mezi 81 a 116 poli
Pozice 12: průměrně: 105, 60% mezi 85 a 129 poli
Pozice 13: průměrně: 110, 60% mezi 60 a 160 poli
Pozice 14: průměrně: 84, 60% mezi 42 a 126 poli
Pozice 15: průměrně: 101, 60% mezi 54 a 149 poli
Návrat nahoru Goto down
Admin
Admin
Admin
Admin

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime07.08.07 8:47

kolonizační loď mám, ale jak mám třeba obsadit 8.políčko u nmě v galaxii...nikde mi tam nejde kliknout
Návrat nahoru Goto down
Dee
Admin
Admin
Dee

Poeet p?íspivku : 73

PříspěvekPředmět: Jak kolonizovat   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime07.08.07 13:02

Prostě pošli kolonizační loď. Při určení mise pouze zvolíš místo útoku "kolonizace". Tedy ne přes klikání na planetu v menu "galaxie", ale přes menu "Letka"...
Návrat nahoru Goto down
http://www.321Start.net
Admin
Admin
Admin
Admin

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime07.08.07 13:03

super...díky

Methoss

Poeet p?íspivku : 67

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime12.08.07 15:14

ale kdybys nebyl lama Smile thak by sem tohle neprecetl a ptal by sem se ja:D a mozna i nekdo jinej a ted kdyz to tady je thak se nato muze podivat kdo chce a bude to umet a jestli ne jeste se na neco zepta co mu neni jasne a mozna sem za chvili napisu Very Happy hej admine jak se jmenujes v Og?
Návrat nahoru Goto down
Methoss

Methoss

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime12.08.07 15:37

jo hele nevim jestli se to tady uz nepsalo ale potrebuju nutne vedet jestli mam neco dat do kolonizacni lodi ...kdyz jdu kolonizovat mam tam neco dat a nebo ne protoze se tyto suroviny ztrati ..??? co vy nato zkusenejsi hraci?Smile
Návrat nahoru Goto down
Dee
Admin
Admin
Dee

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime12.08.07 17:52

Methoss napsal:
jo hele nevim jestli se to tady uz nepsalo ale potrebuju nutne vedet jestli mam neco dat do kolonizacni lodi ...kdyz jdu kolonizovat mam tam neco dat a nebo ne protoze se tyto suroviny ztrati ..??? co vy nato zkusenejsi hraci?Smile
Do kolinizacni lodi nemusis davat nic... v pohode ji rozeberou a z toho stavis doly od zacatku...
Návrat nahoru Goto down
Methoss

Methoss

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime12.08.07 20:25

jj dik uz sem kolonizoval jednu planetu a ma 138 poli Smile ...ale to je skoda ze muzem myt jen 9 planet
Návrat nahoru Goto down
Acs

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 25. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime12.08.07 21:16

Proc me nejdevzit trosky po bitve,i kdyz mam recyklatora?
Návrat nahoru Goto down
Dee
Admin
Admin
Dee

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime12.08.07 22:39

Acs napsal:
Proc me nejdevzit trosky po bitve,i kdyz mam recyklatora?
Protože recyklátor musíš poslat nikoliv na "Planeta" ale na "DF" (derbis field)

Dee
Návrat nahoru Goto down
Acs

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 25. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime13.08.07 7:03

Vsak jo.Najedu na ty trosky,ale nejde me to poslat.Mackam na tu sklizen a nic.
Návrat nahoru Goto down
Dee
Admin
Admin
Dee

PříspěvekPředmět: Však jo   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime13.08.07 8:33

Acs napsal:
Vsak jo.Najedu na ty trosky,ale nejde me to poslat.Mackam na tu sklizen a nic.
No Tlačítko / odkaz Sklizeň mi taky nejde... Tak dám prostě útok, nastavím cíl jako DF a akci Těžbu... a je to OK.
Stejnětak mohu poslat recyklátor bez pomoci galaktické "mapy"

Dee
Návrat nahoru Goto down
Methoss

Methoss

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime13.08.07 18:29

ja to taky delam jako Dee protoze mi taky nejde tlacitko ,,sklizen,,
Návrat nahoru Goto down
Beat

Beat

Poeet p?íspivku : 29
záliby : jak přežít
Registration date : 27. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime16.08.07 16:16

Kolonizoval jsem planetu na pozici 14 a měla 23!!! polí a pak na pozici3 měla 52polí, takže přehled v úvodu je také nutno brát s rezervou jen jako vodítko.
Návrat nahoru Goto down
Admin
Admin
Admin
Admin

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime16.08.07 17:09

Methoss napsal:
hej admine jak se jmenujes v Og?
tonnny, původně jsem se tak chtěl jmenovat i tady, ale dalo mi to admin a nechtěl jsem zakládat novej účet
Návrat nahoru Goto down
Methoss

Methoss

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime16.08.07 18:54

aha oki thx Smile
Návrat nahoru Goto down
lazarus

lazarus

Poeet p?íspivku : 92
Registration date : 19. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime28.08.07 0:37

Beat napsal:
Kolonizoval jsem planetu na pozici 14 a měla 23!!! polí a pak na pozici3 měla 52polí, takže přehled v úvodu je také nutno brát s rezervou jen jako vodítko.
tak proč ty planety neopustíš a nezabereš nové??
Návrat nahoru Goto down
http://www.lazzarus.blog.cz
Dee
Admin
Admin
Dee

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime28.08.07 1:01

Dobré je vystavět na třebas i malé planetě doly svépomocí (bez externích dodávek surovin), dokud nemáte 9 planet. Až bude planeta plná a nebude na ní možné již nic stavět, může být zdrojem pro tvorbu letky. Postavíte-li současně hangár na lvl2, bude Vám dodávat stíhačky jako fodder / plnivo pro Vaši letku.. no neberte to, když už jste investovali 40 klacků do kolonizační lodi...

Máte - li již 9 planet, můžete tu nejmenší, kterou máte, směle opustit a obsadit jinou, pravděpodobně větší. A samozřejmě: V připadě potřeby postup opakujte...
Návrat nahoru Goto down
lazarus

lazarus

Poeet p?íspivku : 92
Registration date : 19. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime28.08.07 1:16

Dee napsal:
Dobré je vystavět na třebas i malé planetě doly svépomocí (bez externích dodávek surovin), dokud nemáte 9 planet. Až bude planeta plná a nebude na ní možné již nic stavět, může být zdrojem pro tvorbu letky. Postavíte-li současně hangár na lvl2, bude Vám dodávat stíhačky jako fodder / plnivo pro Vaši letku.. no neberte to, když už jste investovali 40 klacků do kolonizační lodi...

Máte - li již 9 planet, můžete tu nejmenší, kterou máte, směle opustit a obsadit jinou, pravděpodobně větší. A samozřejmě: V připadě potřeby postup opakujte...
mo já mám planetu se 47 poli a na ní stavím jen elektrárnu a důl na krystaly... nic víc... mno ještě pár serepetiček abych mohl udělat vellký transportér.. zabere mi pka méně času převoz surovin... a tu planetu mám jen jako důl krystalů neboť na domovské planetě ty krystaly nestíhám těžit kdežto kovu mám habaděj... a deuterium taky neboť ho zatiem nemám do ceho dávat... a setřím krystaly na impulzový pohon abych měl křižníky... ale až budu chtít planetu kerá bude mět napodobit domovskou tak to bude o galaxii dále sem našel tak 5 systémů kde není zádná osidlená planeta... mno a pár si jich tam zaberu tak ze 3 ale budu hledat nějakou kerá bude mít více jak 150 polí... a postavím tam to samý jak na domovské a pak budu dělat musti ůtoky... mno a taky to budu mít blíže do ty galaxie 6 když já jsem v 5.. Wink docela dobře promyšlené ne??
Návrat nahoru Goto down
http://www.lazzarus.blog.cz
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: sbírání trosek a obsazování nových planet   sbírání trosek a obsazování nových planet Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

sbírání trosek a obsazování nových planet
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
1VSM Fórum :: Rady-
Přejdi na: