lazarus
Poeet p?íspivku : 92 Age : 33 bydliště : Frýdek-Místek Registration date : 19. 08. 07
| Předmět: Ogame 28.08.07 2:08 | |
| Díval jsem se na zahraniční servry... mno a jeden měl 32 vesmírů v 24 měli lidi 2miliony bodů a to byl 24 vesmír nevím jak je na tom ten 1... to musej bejt asi hodně dobří týpci... ti asi jedou ůtoky jen deatstarů... :D nechtěl bych... ale jednou budu taky tak dobrej :D | |
|
Beretorn
Poeet p?íspivku : 9 Age : 33 bydliště : Mondak záliby : Dřevárny, Metal Registration date : 25. 07. 07
| Předmět: Re: Ogame 17.09.07 19:06 | |
| ono se to časem rozjede, ted sou "machři" ti co mají měsíc, pak to bude deathstar no a nakonec kdo nebude met letku deathstarů bude Loser | |
|
Dee Admin
Poeet p?íspivku : 73 bydliště : Praha Registration date : 03. 08. 07
| Předmět: Re: Ogame 18.09.07 13:57 | |
| - Beretorn napsal:
- ono se to časem rozjede, ted sou "machři" ti co mají měsíc, pak to bude deathstar no a nakonec kdo nebude met letku deathstarů bude Loser
Deathstars jsou dobré.. ale vemte si jak rychle létají... To se bude hodit tak na totální vyhlazení... obrany. Ale i deathstar je možné sestřelit. když například budu mít na planetě spoustu plazma kanónů (případně je postavím dříve, než deathstar přiletí) a budu mít dostatek klamných cílů, tak se ani deathstar skrz obranu do 6ti kol nedostane. Zkuste si na simulátoru... A bude li Plazma kanonů opravdu hodně... i deathstar lehne popelem. Sakra to by byl ale měsíc... takže si myslím, že půjde pořád ještě tak trochu o battleshipy, které jsou narozdíl od deathstar rychlé a dá se zaútočit na souseda dřív, než se vrátí ze školy... nebo jednoduše přes noc, což u deathstar bude možné tak maximálně na sousední planetu, ale už ne na sousední planetu v sousedním systému.. spočítejte si n simulátorech rychlost... | |
|
Admin Admin
Poeet p?íspivku : 42 Age : 29 bydliště : Liberec záliby : PC, divadlo, škola Registration date : 21. 07. 07
| Předmět: Re: Ogame 25.09.07 8:34 | |
| když už je tu řeč o měsící-nechci se vychloubat, ale vytvořil se mi měsíc s šancí 1%, takže šance tam je vždycky! a podle mě je lepší udělat si plazma věže, štíty a vylepšit štítovou technologii, nepřítel přiletí sám, sám se zničí a sám vám nechá trosky, takže se vám to vyplatí. Já a moje letka jsme asi nejhorší na OGame :-) | |
|
baal Anonymní
| Předmět: deathstar 11.11.07 18:15 | |
| Chlapci chlapci chlapci.. Deathstar je pomalu kurva, která se hodí akorát do obrany a na ničení měsíců. Na útočení se nepoužívá téměř vůbec. A rozhodně není žádná machrovina tu velkou sviňi mít. Ona za noc nedoletí ani k sousední planetě na tož o pár sektorů dál. A to vůbec nemluvíme o letu přes galaxie. Když chcete někomu zničit měsíc tak je to dobrá věc. Ale jinak.. Do hnoje s tím. |
|
Beat
Poeet p?íspivku : 29 Age : 58 bydliště : Praha záliby : jak přežít Registration date : 27. 07. 07
| Předmět: Re: Ogame 12.12.12 16:27 | |
| Chodí sem ještě vůbec někdo? Asi již né co. Našel jsem přihlašovací údaje při čištění počítače. Ať se všem dobře v životě daří. Beat | |
|