1VSM Fórum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
1VSM Fórum

Fórum aliance 1VSM internetové hry OGame.cz

PříjemPortálHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Ogame

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
lazarus

lazarus

Poeet p?íspivku : 92
Registration date : 19. 08. 07

Ogame Empty
PříspěvekPředmět: Ogame   Ogame Icon_minitime28.08.07 2:08

Díval jsem se na zahraniční servry... mno a jeden měl 32 vesmírů v 24 měli lidi 2miliony bodů a to byl 24 vesmír nevím jak je na tom ten 1... to musej bejt asi hodně dobří týpci... ti asi jedou ůtoky jen deatstarů... Very Happy:D nechtěl bych... ale jednou budu taky tak dobrej Very Happy:D
Návrat nahoru Goto down
http://www.lazzarus.blog.cz
Beretorn

Beretorn

Poeet p?íspivku : 9
záliby : Dřevárny, Metal
Registration date : 25. 07. 07

Ogame Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ogame   Ogame Icon_minitime17.09.07 19:06

ono se to časem rozjede, ted sou "machři" ti co mají měsíc, pak to bude deathstar no a nakonec kdo nebude met letku deathstarů bude Loser Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.scaverdreams.unas.cz
Dee
Admin
Admin
Dee

Poeet p?íspivku : 73
Registration date : 03. 08. 07

Ogame Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ogame   Ogame Icon_minitime18.09.07 13:57

Beretorn napsal:
ono se to časem rozjede, ted sou "machři" ti co mají měsíc, pak to bude deathstar no a nakonec kdo nebude met letku deathstarů bude Loser Wink
Deathstars jsou dobré.. ale vemte si jak rychle létají... To se bude hodit tak na totální vyhlazení... obrany. Ale i deathstar je možné sestřelit. když například budu mít na planetě spoustu plazma kanónů (případně je postavím dříve, než deathstar přiletí) a budu mít dostatek klamných cílů, tak se ani deathstar skrz obranu do 6ti kol nedostane. Zkuste si na simulátoru... A bude li Plazma kanonů opravdu hodně... i deathstar lehne popelem. Sakra to by byl ale měsíc...
takže si myslím, že půjde pořád ještě tak trochu o battleshipy, které jsou narozdíl od deathstar rychlé a dá se zaútočit na souseda dřív, než se vrátí ze školy... nebo jednoduše přes noc, což u deathstar bude možné tak maximálně na sousední planetu, ale už ne na sousední planetu v sousedním systému.. spočítejte si n simulátorech rychlost...
Návrat nahoru Goto down
http://www.321Start.net
Admin
Admin
Admin
Admin

Poeet p?íspivku : 42
záliby : PC, divadlo, škola
Registration date : 21. 07. 07

Ogame Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ogame   Ogame Icon_minitime25.09.07 8:34

když už je tu řeč o měsící-nechci se vychloubat, ale vytvořil se mi měsíc s šancí 1%, takže šance tam je vždycky! a podle mě je lepší udělat si plazma věže, štíty a vylepšit štítovou technologii, nepřítel přiletí sám, sám se zničí a sám vám nechá trosky, takže se vám to vyplatí. Já a moje letka jsme asi nejhorší na OGame :-)
Návrat nahoru Goto down
baal
Anonymní

Ogame Empty
PříspěvekPředmět: deathstar   Ogame Icon_minitime11.11.07 18:15

Chlapci chlapci chlapci.. Deathstar je pomalu kurva, která se hodí akorát do obrany a na ničení měsíců.
Na útočení se nepoužívá téměř vůbec. A rozhodně není žádná machrovina tu velkou sviňi mít. Ona za noc nedoletí ani k sousední planetě na tož o pár sektorů dál. A to vůbec nemluvíme o letu přes galaxie.
Když chcete někomu zničit měsíc tak je to dobrá věc. Ale jinak.. Do hnoje s tím.
Návrat nahoru Goto down
Beat

Beat

Poeet p?íspivku : 29
záliby : jak přežít
Registration date : 27. 07. 07

Ogame Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ogame   Ogame Icon_minitime12.12.12 16:27

Chodí sem ještě vůbec někdo? Asi již né co. Našel jsem přihlašovací údaje při čištění počítače. Ať se všem dobře v životě daří. Beat
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Ogame Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ogame   Ogame Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Ogame
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
1VSM Fórum :: Pokec :: Pokec o všem ostatním-
Přejdi na: